Новини про зірок
Подобається

«Женя як справжній султан»: У Мережі з’явилося зворушливе фото Євгена Кошового з родиною

05/01/2019     Автор: Яна Романська
«Женя як справжній султан»: У Мережі з’явилося зворушливе фото Євгена Кошового з родиною

Днями у соцмережі Інстаграм з'явилося зворушливе новорічне фото популярного гумориста та актора, артиста студії «Квартал 95 » Євгена Кошового зі своєю родиною.

Атмосферне фото зробив сам глава сімейства Євген Кошовий. На колінах у батька розмістилася менша донечка коміка Серафима. Трохи далі дружина Євгенія Ксенія зі старшою дочкою Варварою, поруч стоять мам Євгенія і мама його дружини.

Фото в Instagram розмістила Ксенія Кошова разом з привітаннями для прихильників з Новим роком.

Шанувальники засипали свого улюбленця компліментами, зазначивши душевну атмосферу в сім'ї, підкріпивши побажаннями з прийдешнім Новим роком.

"Вітаємо гарну родину з Новим 2019 роком!Хай щастить всі 365 днів.", "Женя, як справжній султан", "Серед троянд !!!! З новим роком вас!!! Ви прекрасні !!! 😘😘😘 Будьте щасливі !!!", "Женя, ви дуже щаслива людина) Нехай у вашій родині завжди панує любов 💕"​- залишали коментарі підписники.

До слова, нещодавно популярний гуморист і учасник студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про історію кохання зі своєю дружиною Ксенією на одному з українських телеканалів у ранковому шоу.
Євген Кошовий розповів, що його любовна історія з дружиною виникла з першого погляду. На залицяння за Ксенією він витрачав всі зароблені гроші. У відповідь на це Ксенія повідомила, що Євгена спочатку серйозно не сприймала.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

З Новим Роком, Україно🎄☃️ С Новым Годом, Украина 🇺🇦 😘 Happy New Year, UKRAINE 😘😘😘 #семья #кошевые #квартал95 @evgenii.koshevoi @varvara_koshova

Допис, поширений Ксения Кошевая (@yalta_k)