Новини про зірок
Подобається

«У мене два кандидата»: відомий гуморист Ігор Ласточкін висловився про намір Зеленського йти в президенти

05/01/2019     Автор: Яна Романська
«У мене два кандидата»: відомий гуморист Ігор Ласточкін висловився про намір Зеленського йти в президенти

Відомий гуморист, телеведучий, переможець шоу «Танці з Зірками» і дворазовий тренер-чемпіон Ліги Сміху, Ігор Ласточкін висловився про те, яку бачить Україну в майбутньому.

Ігор розповів, як зміниться Україна, якщо його колега-гуморист Володимир Зеленський стане президентом держави.

«У мене два кандидата: або Зеленський, або Порошенко. Володимир як президент — це кардинально щось нове. Багато хто говорить клоун-клоуном, але я не розумію таких людей. Мабуть, це проплачені коментарі. Заходиш до такої людини на сторінку, відразу видно, в які кольори він забарвлений.
Я не сильно з себе щось уявляю в цій ситуації, тому що я не народився в Україні, а тільки відучився в університеті і працюю. Я тільки зараз почав заглиблюватися в історію нашої країни. Хтось лаяв Ющенко за те, що він розкручує Голодомор — я прочитав про це. Для мене стало відкриттям, що в Україні, виявляється, відбувалися такі речі. Раніше я навіть не розумів, чому люди виходять на Майдан…
Що стосується Порошенка, то це компетентний політик. Знання декількох іноземних мов дозволяє йому безпосередньо спілкуватися з лідерами інших країн. Крім того, є конкретні дії: в 2013 році армії не було, зараз вона є, безвізовий режим і створення української православної церкви. Я хоч і не особливо віруюча людина, але мене вразило, що Україна стала центром православ'я. Інша справа, що подібні дії можуть привести до несподіваних наслідків, і сусідам щось не сподобається … », — поділився шоу-мен.

Нагадаємо, керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який в новорічну ніч оголосив про свій намір йти в президенти, збирає команду через спеціальний сайт https://ze2019.com/team.

Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 130 тисяч прихильників артиста — не дивлячись на те, що в перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї вчинили потужну хакерську атаку. За повідомленням студії «Квартал 95» в Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 млн запитів.