Новини про зірок
Подобається

«Сашка тримає всіх в тонусі»: Маша Єфросиніна показала запальні танці з чотирирічним сином

05/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Сашка тримає всіх в тонусі»: Маша Єфросиніна показала запальні танці з чотирирічним сином

Відому українську телеведучу Машу Єфросиніну можна сміливо назвати активним користувачем соціальних мереж: як Instagram постійно оновлюється, так і на YouTube регулярно з’являються відео.

 

І от нещодавно телевудуча виклала на своїй сторінці в «Instagram»  невеличкий відеоролик з зустрічі Нового Року. На зимові свята Маша разом з родиною вирішила відправитися у Карпати. Саме там вони з танцювали під запальний хіт разом з сином Сашком, який навіть за свій танок отримав подарунок від Діда Мороза.

 

Як  повідомила Маша, то показати їх родину творчий номер попросив Дід Мороз (до слова, ним був Сергій Притула) – це було завдання, щоб отримати подарунки.  Саме відео з «творчим сімейним номером» Маша Єфросиніна і виклала у своєму особистому аккаунті «Instagram»:

 

«Наш козирний Дід Мороз з голосом Сергія Притули роздавав подарунки тільки за творчий номер! Він же не знав, що ми можемо підготувати хоч сто номерів — вони все одно всі будуть однакові, тому що музичний супровід у нас нещадно беззмінний», — підписала відео Маша.

 

Прихильники Маші одразу ж почали писати захоплені коментарі:

 

«Класні такі», «Ми танцювали ламбаду в їх віці», «вмираю з ваших танців П.С. Ця група коли-небудь заспіває цю пісню наживо?»,« Малий смішний з боку руками махав всю дорогу», «Сашка тримає всіх в тонусі»,  «Я обожнюю як Ви танцюєте», «Малюк на задньому фоні вогонь! Дуже енергійний танцюрист»,  «Маша дуже чудовий поліцейський у вас росте. Запальничка!»