Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 січня 2019 року

05/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 7 січня 2019 року

Овен

Дуже важкий день як на роботі, так і в особистому житті. Будьте дуже уважні і поставтеся до своїх обов'язків з усією серйозністю. Не дайте можливості недоброзичливцям зробити вам капость.

Телець

Дуже сприятливий день для амурних справ. Ви будете переповнені приємними почуттями. Поділіться ними з оточуючими. Не звертайте уваги на зауваження інших. Ніхто не зможе зіпсувати вам ваш настрій.

Близнюки

Якщо ваша робота пов'язана з бізнесом — то це ваш день. Вам буде прихильна  удача. Ваші угоди будуть вдалими, а прибуток буде як ніколи високим. Можливо вам пощастить знайти цінну річ.

Рак

Час налагодити сімейні відносини. Помиріться з родичами, підіть їм назустріч. Не потрібно ображатися, всяке буває в житті. І ви буваєте не праві.

Лев

Уважніше придивіться до свого оточення. Можливо у вас з'явився заклятий ворог, який намагається зробити вам капость. Чим раніше ви викриєте зрадника, тим швидше ваше життя нормалізується.

Діва

Ви будете переповнені енергією. Постарайтеся направити її в потрібне русло. Також уникайте сварок і скандалів. Ні до чого доброго вони не приведуть.

Терези

Сприятливий день для нових справ. Вас чекає нове і приємне знайомство. Ви будете на піку своїх творчих можливостей. Але не розгубіть свого ентузіазму і вперед до вершин.

Скорпіон

На роботі у вас все буде рівно. А ось вдома вас чекають з'ясування відносин з близькими. Постарайтеся все врегулювати без скандалу. Ви дорожите відносинами, тому підіть на поступки.

Стрілець

Вас чекають сюрпризи. Сюрпризи на роботі. Можливо вам світить підвищення або ж фінансова винагороду. Також не обійдеться без сюрпризу і вдома. Вам повідомлять приємну новину. Ви давно цього чекали.

Козеріг

Дуже важкий, але продуктивний день. Упевнено йдіть до своєї мети і не зупиняйтеся. Вам під силу пройти всі випробування і отримати бажане. Близько стануть вашою підтримкою.

Водолій

День сприятливий для самозахисту, відстоювання своїх поглядів. Рекомендується обережність у відносинах з начальством. Корисно переглянути свій бюджет.

Риби

Цей день обіцяє чимало сюрпризів і неприємностей в сфері особистого життя. Ваш партнер вас здивує і для вас це стане важелем. Пора переглянути ваші відносини.