Новини про зірок
Подобається

«Старому року дякую»: DZIDZIO зустрічав Новий рік на лікарняному ліжку

05/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Старому року дякую»: DZIDZIO зустрічав Новий рік на лікарняному ліжку

2018 рік, який минув, закінчився для DZIDZIO, Михайла Хоми. не найкращим чином.

 

У п'ятницю вранці, 28-го грудня, на соліста гурту DZIDZIO напали та побили – це сталося, коли артист прямував на радіоефір.

 

Співак отримав травми, йому діагностували розрив барабанної перетинки лівого вуха. Зараз він перебуває в лікарні, де проводжав старий рік і зустрічав Новий рік. А на передодні святкування Михайло записав привітання з лікарняного ліжка.

 

«Вітаю всіх з Новим роком. Бажаю здоров'я, успіху, достатку, щастя, веселого настрою. В новому році все буде набагато краще! Старому року дякую і приймаємо новий», — сказав артист, подякувавши всім за підтримку.

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Вітаю з Новим Роком🎄☃️

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

 

Раніше  Дзідзьо розповідав, що потрапив в аварію під час зйомок фільму "DZIDZIO Перший раз". Актриса Тетяна Лавська, яка грала таксистку, в один момент не впоралася з керуванням і вилетіла на бордюр в аеропорту «Львів». У цей момент з нею в машині знаходився Дзідзьо.

 

Нагадаємо, що DZIDZIO український поп-гурт, заснований у 2009 році, солістом якої є Михайло Хома. Виступають в жанрі «комедійного антигламурного попа». Використовує суржик і ненормативну лексику.