Новини про зірок
Подобається

«Ми довели, що 1 + 1 = 3»: Олена Шоптенко показала зворушливі новорічні фото у компанії своїх хлопців

04/01/2019     Автор: Яна Романська
«Ми довели, що 1 + 1 = 3»: Олена Шоптенко показала зворушливі новорічні фото у компанії своїх хлопців

Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко улітку 2018 року вперше стала мамою. Олена подарувала коханому чоловікові сина, якого назвали на честь батька.

І вперше їхня родина у такому складі — троє, зустріла новий 2019 рік. 

Новорічними світлинами зі своїми хлопцями Шоптенко поділилась у своєму блозі.

Олена опублікувала зворушливі світлини біля ялинки у компанії своїх Олексіїв. А під фото танцівниця залишила зворушливий пост-підсумок 2018 року.

"А я ось хочу сказати спасибі цьому року за те, що він зруйнував все, що я знала і в чому була впевнена все своє життя. Наприклад, в цьому році ми з @kzmr_mlvch довели, що 1 + 1 = 3, а далі все і закрутилося. Я дізналася, що в добі іноді набагато більше 24 годин. Дізналася, що можна бути в двох місцях одночасно. І що іноді, щоб все зробити правильно, потрібно все робити неправильно. Спасибі йому за все, що сталося і звичайно спасибі @kzmr_mlvch за те, що поки я здійснювала нашу головну мрію, він здійснив всі інші. Хороший був рік, нехай новий буде ще кращим! З наступаючим вас!", — відзначила Олена.

Шанувальники у коментарях подарували Шоптенко і її родині безліч приємних слів.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

А я вот хочу сказать спасибо этому году за то, что он разрушил все, что я знала и в чем была уверена всю мою мою жизнь. Например, в этом году мы с @kzmr_mlvch доказали, что 1+1=3, а дальше все и завертелось. Я узнала, что в сутках иногда намного больше 24 часов. Узнала, что можно быть в двух местах одновременно. И что иногда, чтобы все сделать правильно, нужно все делать неправильно. Спасибо ему за все, что случилось и конечно спасибо @kzmr_mlvch за то, что пока я осуществляла нашу главную мечту, он осуществил все остальные. Хороший был год, пусть новый будет ещё лучше! С наступающим вас!

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

"Ви чудові 😍 Хай новий рік приносить лише позитивні емоції 💫🎄💃, З новим 2019 роком щастя здоров'я всього самого найкращого Вам і вашій родині".