Новини про зірок
Подобається

«Роза, зупинись»: екс-холостячка Роза Аль-Намрі через свою гонитву за стрункістю змінилась до невпізнаваності

03/01/2019     Автор: Яна Романська
«Роза, зупинись»: екс-холостячка Роза Аль-Намрі через свою гонитву за стрункістю змінилась до невпізнаваності

Телеведуча Роза Аль-Намрі в гонитві за стрункістю, здається, дещо забула про здоров'я. Шанувальники почали хвилюватися за свою улюбленицю.

Відома українська телеведуча Роза Аль-Намрі, що здобула популярність після участі в реаліті-шоу "Холостяк", викликала занепокоєння у своїх шанувальників. Дівчина не на жарт схудла і глядачі бояться, що усілякі дієти доведуть їх улюбленицю до анорексії. Підтвердженням того, що домисли фанатів не безпідставні, є новий знімок, який зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. 

На ранок після Нового року 1 січня, Роза Аль-Намрі опублікувала фотографію свого вечірнього образу, в якому вона зустрічала нинішній рік Свині. Телеведуча відзначала свято в блискучій сукні смарагдового кольору, що нагадує зміїну шкіру. Вона випрямила волосся по всій довжині, а в макіяжі зробила акцент на очі.

"Привіт! Я народилася в рік Змії (доброї змійки)! А ти? »— написала Роза під фото.

Однак не всі прихильники оцінили гумор Аль-Намрі і підняли питання про її схуднення. Запалі щоки і понурий погляд змусили підписників зірки забити тривогу.

Тих, хто стежить за життям Рози Аль-Намрі в соцмережі, стурбувала різка зміна в зовнішності ведучої. «Роза, зупинись», «Макiяж не гарний, страшна. Розочка вибач, ну це — правда »,« Ти тут як з фільму Ельвіра, повелителька темряви», «Щось у Вас змінилося із зовнішністю, і, вибачте, не в кращий бік. Чи то колір волосся чи то сильна схудлість лиця? Звикли бачити Вас іншою і гарнішою», «Фото невдале, прям не схожа на себе, старша і дуже худа(((«, «Пам'ятаю її ще молодою дівчиною… », «Не гарно так, в холостяку гарненька була, я за тебе кулаки тримала, вертайся назад, відпускай чолку і трішки поправляйся» — залишали коментарі підписники.

Як відомо, дівчина довгий час сиділа на дієтах, щоб позбавитися від зайвої ваги в області талії і стегон. Однак тепер фанати Рози Аль-Намрі радять їй видужати. Та чи прислухається зірка до думки своєї аудиторії?

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Привіт !Я народилася у рік Змії( доброї змійки) ! А ти? Сукня @crystalsalon.kyiv mua @vovcha2

Допис, поширений Roza Al-Namri (@alnamriroza)