Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 січня 2019 року

03/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 5 січня 2019 року

Овен
У цей день у вас можуть трапитися неприємності з друзями або родиною. Тому постарайтеся не занадто на них ображатися, інакше вибачатися доведеться вам же. Спробуйте не розпалювати обстановку і знайти вихід з положення.

Телець
Не поспішайте сьогодні приймати важливі і відповідальні рішення. Вони, швидше за все, виявляться помилковими і приведуть до неприємних наслідків для вас або ж ваших колег і близьких.

Близнюки
Сьогодні вам варто хоч трохи заощадити вільного часу і дати собі трохи відпочити. Найкращим варіантом була б зміна обстановки, але навіть недовга прогулянка в магазин або з собакою перед сном буде вельми до речі.

Рак
Сьогодні вам доведеться випити не одну і навіть не дві чашки міцного кави — без нього у вас навряд чи вийде змусити ваш багатостраждальний організм нормально функціонувати.

Лев
Нині у вашому особистому житті трапитися щось таке, про що ви довго не зможете або не захочете забути. Приємними чи будуть ваші спогади, або не дуже, невідомо, але яскравими вони будуть точно.

Діва
Не дозволяйте іншим робити те, що можете зробити поодинці. Якщо вийде не дуже добре, не варто засмучуватися. У них вийшло б не краще.

Терези
Відповідний день для того, щоб зважитися нарешті на відчайдушний крок: спробувати змінити роботу або поговорити з начальством начистоту. Можете попросити про надбавку.

Скорпіон
Вам варто навчиться контролювати свої емоції: на роботі можливе виникнення певних проблем, і як наслідок до вечора — головні болі і поганий настрій. Ляжте спати раніше і не приймайте все близько до серця.

Стрілець
У цей день зірки радять вам з вашим коханою людиною влаштувати справжнє свято. Замовте квитки в театр або столик в ресторані.

Козеріг
Нині ви можете отримати пропозицію звідти, звідки ви чекали його найменше, але не поспішайте з відповіддю — тут є над чим подумати.

Водолій
Сьогодні вам корисно було б змінити обстановку. Можливо, ваша швидка стомлюваність виникає через те, що ви цілком загрузли в рутині. Вирветеся з неї на час, на ваше здоров'я це позначиться найкращим чином.

Риби
Сьогодні ви будете надзвичайно везучими. Не дозволяйте жодної хвилині цього чудового дня пропасти дарма. Використовуйте Фортуну по-максимуму!