ЗМІ повідомили про смерть легенди дев’яностих: його пісні полюбили мільйони

02/01/2019     Автор: Яна Романська
ЗМІ повідомили про смерть легенди дев’яностих: його пісні полюбили мільйони

Популярний російський артист зловживав алкоголем.

У ЗМІ з'явилася інформація, що 1 січня 2019 помер відомий композитор Кріс Кельмі, справжнє ім'я — Анатолій Калінкін. За даними РосЗМІ, автора хітів «Втомлене таксі» та «Нічне рандеву» не стало у віці 63 років.

«Помер 1 січня, був доставлений в Наро-Фомінський морг», — повідомило джерело.

Співробітниця агентства ритуальних послуг виявилася небагатослівна, проте не стала спростовувати інформацію про смерть співака. «Всі питання до його дружині», — відповіла вона.

За словами брата, останньою людиною, хто бачив музиканта в живих, була його колишня дружина Людмила. Вона відвідувала Кельмі напередодні свят 30 грудня. З тих пір музикант не виходив на зв'язок.

Брат і директор музиканта Євген Суслин сам дізнався про трагедію від журналістів, оскільки знаходився далеко за містом. Він спробував зв'язатися з комендантом селища, де жив співак, але той теж був у від'їзді.

«Зараз я знаю той же, що і ви. Перебуваю за містом, на мої дзвінки ніхто не відповідає. Дружина його теж не бере трубку, весь день намагаюся їй додзвонитися. Вона перестала брати телефон після того, як їй зателефонували з телебачення і попросили коментарі. Чекаю повідомлень від коменданта, який обіцяв приїхати до дому і подивитися, що там, — сказав Євген Суслин. — Але факт смерті є з величезною часткою ймовірності. Якби він потрапив до лікарні, захворів, зі мною б зв'язалися або він сам, або знайомі. Комендант сказав, що приїде тільки завтра вранці, але в будинок заходити не буде, тому що там може знаходитися дружина Кріса, яка сама попросить його про допомогу, якщо це знадобиться ».

Кельмі довгий час був в запої. Але після смерті свого друга, теж відомого артиста Євгена Осина зі спиртним зав'язав. Також композитор говорив, що залишив заповіт — на колишню дружину Людмилу і сина Крістіана.