Новини про зірок
Подобається

Венсан Кассель показав зворушливе фото з вагітної дружини

02/01/2019     Автор: Яна Романська
Венсан Кассель показав зворушливе фото з вагітної дружини

Ще перед Новим роком з'явилися чутки про те, що Тіна Кунаки вагітна від Венсана Касселя. Ну а тепер вони офіційно підтвердилися. 

Днями подружжя поділилися радісною новиною зі своїми передплатниками шанувальниками. Давай подивимося на щасливчиків.

Нещодавно ми повідомляли тобі про те, що західні ЗМІ запідозрили молоду дружину Венсана Касселя, Тіну Кунаки, вагітності. 

Тоді пара ніяк не коментувала чутки, проте днями вони їх все-таки підтвердили. І зробили це дуже милим, в Instagram-акаунті подружжя з'явилися фото і відео, на яких модель демонструє свій кругленький животик.

Чоловіком і дружиною Венсан Кассель та Тіна Кунаки стали в кінці серпня. А вже перед Новим Роком з'явилися дуже правдоподібні чутки про те, що пара чекає дитину. Самі ж Венсан і Тіна утримувалися від коментарів на цю тему. До вчорашнього дня. 

Подружжя вирішили поділитися радісною новиною, коли відпочивали на морі, в штаті Баїя в Бразилії. Італійська 21-річна модель виклала в Instagram оголену фотографію, на якій позує оголеною, прикриваючи груди величезною крислатим капелюхом і, де дуже чітко видно її вагітний живіт. Підписала Кунаки кадр фразою «Самий щасливий Новий рік!».