Новини про зірок
Подобається

Побитий в Києві Дзідзьо звернувся до шанувальників з лікарняного ліжка

02/01/2019     Автор: Яна Романська
Побитий в Києві Дзідзьо звернувся до шанувальників з лікарняного ліжка

Лідеру популярного музичного колективу DZIDZIO Михайлу Хомі, більш відомий, як Дзідзьо довелося зустріти Новий 2019 рік в лікарні. Незважаючи на це він не сумує.

Дзідзьо записав відеозвернення, яке розмістив на своїй сторінці в Instagram. У ньому артист привітав підписників з Новим роком і подякував їм за підтримку.

"Вітаю всіх з Новим роком і бажаю здоров'я, бажаю успіху, бажаю достатку, бажаю щастя, і бажаю веселого настрою. В новому році все буде набагато краще, старому дякуємо, але приймаємо новий і пам'ятаємо, що в новому році нас чекає фантастичне майбутнє. Люблю вас і велике спасибі за підтримку ", — відвернувся Михайло.

Він також попросив прихильників писати йому щось, тому що він знаходиться в лікарні і йому сумно. У свою чергу, користувачі також привітали свого кумира зі святом і побажали якомога швидше стати на ноги.

Нагадаємо, що 28 грудня на співака Дзідзьо напали посеред Києва. Зловмисники били артиста по обличчю. У підсумку лікарі діагностували у музиканта розрив барабанної перетинки лівого вуха. Після нападу Дзідзьо був змушений скасувати всі заплановані на найближчий місяць концерти, включаючи новорічні виступи на корпоративах.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Вітаю з Новим Роком🎄☃️

Допис, поширений DZIDZIO (@dzidzio)