Кейт Міддлтон і Меган Маркл роз’їхалися на свята: що відбувається?

02/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Кейт Міддлтон і Меган Маркл роз’їхалися на свята: що відбувається?

Різдво в королівській родині прийнято традиційно зустрічати разом в норфолкському маєтоку Сандрінгем, проте на новорічну ніч такі правила не поширюються, і кожен може святкувати з ким хоче і де хоче.


Як повідомляє газета The Mirror, Меган Маркл і принц Гаррі вирушили відпочивати удвох і покинули Сандрінгем, полетіли на літаку. Куди саме — поки невідомо.


Принц Вільям і Кейт Міддлтон вирушили в Беркшир. Вони разом з трьома своїми дітьми відвідали батьків Кейт — Майклом і Керол Міддлтон.

Раніше в інтерв'ю Керол розповідала, що в їхньому будинку встановлюється безліч різдвяних ялинок — в тому числі і в кімнатах онуків. Джорджу і Шарлотті дозволяється прикрасити їх самостійно.

Спадкоємець престолу принц Чарльз і його дружина Камілла швидше за все зустрічали Новий Рік в Шотландії — в Біркхолле на території королівського маєтку Балморал. Тут вони проводили також свій медовий місяць.

Королева Єлизавета і принц Філіп залишилися в Сандрінгемі. Королева зазвичай відпочиває тут до лютого. Вона також дозволила залишитися там і іншим своїм родичам, які були запрошені зустрічати Різдво разом з ними.