Новини про зірок
Подобається

«Подарунок» під Новий рік: в автомобілі Лесі Нікітюк невідомі розбили скло

01/01/2019     Автор: Яна Романська
«Подарунок» під Новий рік: в автомобілі Лесі Нікітюк невідомі розбили скло

Відома українська телеведуча Леся Никитюк показала підписникам в Instagram розбите бокове скло свого автомобіля.

31 грудня, прямо напередодні Нового року 2019 всі зірки в своїх соціальних мережах із задоволенням вітають шанувальників і радіють майбутньому святкуванню. Однак, на жаль, не у всіх цей день видався приємним. Популярна вітчизняна телеведуча Леся Никитюк опублікувала в своєму Instagram декілька відеозаписів, в яких повідомила своїм підписникам про неприємності, що сталися з нею в останній день 2018 року. У лівих задніх дверях її машини невідомі розбили скло.

За словами потерпілої зірки, коли вона підійшла до автомобіля, то подумала, що хтось просто вже почав відзначати Новий рік і розбив пляшку шампанського, однак, як виявилося, це було скло зовсім не від пляшки.

По голосу Лесі чутно, що вона ледве стримує сльози, проте все одно намагається зберігати оптимізм і продовжує жартувати. Крім її машини, постраждав також сусідній автомобіль — йому вирвали передню решітку. Леся висловила припущення, що її, скоріше за все, здадуть на металобрухт.

Трохи пізніше телеведуча зняла ще одне відео, в якому попросила своїх підписників поділитися контактами сервісів, що займаються усуненням подібних проблем. Вона пообіцяла значний гонорар і мандарини тому, хто допоможе їй знайти СТО.

Маємо надію, що у тебе все вийде, Лесю! Адже в Новий рік часом трапляються справжні дива!