Новини про зірок
Подобається

У переможниці конкурсу «Міс Африка» загорілася голова на врученні

31/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
У переможниці конкурсу «Міс Африка» загорілася голова на врученні

Гарячі волосся переможниці африканського конкурсу краси злякали глядачів церемонії нагородження, які першими виявили, що з зачіскою фіналістки Доркас Касінде щось не так.

Через кілька секунд вогонь помітила і сама дівчина, яка в цей час обіймалася з міс Африка — 2017.

Навіть після того як їй допомогли загасити полум'я, вона майже як ні в чому не бувало прийняла тіару і грошовий приз, передає Medialeaks.

Увечері в четвер у Нігерії проходила церемонія нагородження конкурсу краси «Міс Африка», тріумфатором якої стала міс Конго на ім'я Доркас Касінде.

Дадцятичотирилітній дівчина була дуже рада тому, що отримала титул, і почала обіймати переможницю конкурсу минулого року, в той час як на задньому фоні продовжували горіти іскристі феєрверки.

Зворушливість моменту настільки захопила Касінде, що вона не помічала практично нічого.  Навіть вогню на своїх волоссі.

З більш далекого ракурсу видно, що люди, відразу ж підбігли до Доркас, досить швидко загасили вогонь на її волоссі.  Під час всього події продовжувала грати життєрадісна музика, що надавало відбувається лише більше комічності.

Дівчина досить швидко оговталася від події і отримала сертифікат на 35 тисяч доларів (2 мільйона 432 тисячі рублів) і спортивний автомобіль.

А ще через якийсь час записала аудіоповідомлення для всіх своїх шанувальників, щоб вони точно були впевнені, що з нею все в порядку.