Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдакова зробила собі мега дорогий подарунок на Новий рік

31/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Анна Сєдакова зробила собі мега дорогий подарунок на Новий рік

Співачка Анна Сєдокова опублікувала в своєму Instagram фотографією з нової квартири і розповіла про те, як її купила.

Українська співачка Анна Сєдокова в останні кілька років була причетна до багатьох судових позовах.  Вона боролася за спадок для їх спільної з Валентином Белькевичем дочки Аліни.  Справа в тому, що вдова Белькевича Олеся, яка була одружена з футболістом після його розлучення з Сєдокової, на думку співачки привласнила майно її чоловіка, яке повинно було перейти у спадок до Аліни.  У грудні суд прийняв рішення на користь артистки.

Крім цього, з молодшою ​​дочкою Монікою Сєдокова на думку батька дівчинки Максима Чернявського, екс-учасника шоу Холостяк, робота Анни не найвдалішим чином позначиться на вихованні Моніки, а тому малятку краще залишатися з батьком в Лос-Анджелесі.  Опіки над дівчинкою Сєдокова намагається роздобути вже чотири роки.

Сєдокова часто потрапляє в судові тяжби.

А вчора, 30 грудня, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію в новій житлоплощі.  У публікації Сєдокова написала, що недавно їй вдалося втілити своє бажання і купити власну квартиру.  За твердженням співачки, вона придбала нерухомість в іпотеку, а перший внесок склав 30% від суми.  Крім цього в пості Анна проанонсувала можливий вихід своєї власної книги, згадавши, що під час покупки майна не все було гладко.  Також співачка попросила передплатників порадити їй фірми, які займаються ремонтними роботами.

«Сьогодні я собою пишаюся, сьогодні я стала такою серйозною.  Сьогодні у мене з'явилася своя велика квартира з нереальним виглядом!  Квартира, на яку я заробила сама і правда до неї ще йде іпотека, але з цим я точно впораюся! », — написала Сєдокова.

Шанувальники з ентузіазмом сприйняли новину про покупку нерухомості: «Вітаю!  Прекрасний подарунок собі на новий рік! »,« Вітаю Вас, ви дуже крута, і все у вас вийде! »,« Щастя тобі, в цьому гніздечку «,« Ура!  Розумничка!  Щастя в новому будинку »,« Вітаю!  Дуже круте завершення року »,« Бажаю в новому році зробити успішний ремонт і з цим я можу допомогти ».