«Навіщо такі плечі тендітній дівчині?»: Віра Брежнєва показала фото у компанії своїх сестер

30/12/2018     Автор: Яна Романська
«Навіщо такі плечі тендітній дівчині?»: Віра Брежнєва показала фото у компанії своїх сестер

Віра Брежнєва — відома українська співачка, екс-солістка дівочого гурту "ВіаГра". Сьогодні Брежнєва талановита сольна виконавиця, для якої хіти пише її чоловік — композитор Константин Меладзе.

Нещодавно Віра побувала у гостях в Івана Урганта на його вечірньому шоу. Появу Віри у програмі розкритикували навіть найвідданіші фанати.

Щоб якось реабілітуватись перед своїми прихильниками Віра виклала на своїй сторінці в Мережі серію нових фото. Брежнєва похизувалась кадром у компанії своїх сестер, у яких саме на днях був день народження.

«А ви фотографуєте себе в дзеркалі? Я так, коли мені подобається, як виглядаю і коли є час. Наприклад, вчора, коли виїжджала на день народження сестричок », — підписала кадр Віра.

Шанувальники артистки розділились. Одним нові світлини співачки сподобались і вони похвалили її за новий образ. Інші ж знову знайшли причину розкритикувати Брежнєву.

«Здається плечики трохи великуваті», «Навіщо такі плечі тендітній дівчині?», «Такі стрункі. Як можна так, бути завжди у формі? »,« Вікуля так покращала! »,«Дівчата кльові».