Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 січня 2019 року

30/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 січня 2019 року

Овен

Початок нового року буде для вас дуже щасливим.  Саме час проявити творчу активність і фантазію.  Використовуйте для цього всі засоби.  У відносинах з близькими вас теж чекають приємні моменти.

Телець

На самому початку нового року в першу чергу складіть план дій.  Розкладіть по поличках чого ви хочете і вперед до звершень.  У вас для цього є все.  Удача буде на вашому боці.

Близнюки

Вас чекає непростий початок нового року.  Треба буде довести свою працездатність начальству.  Не давайте більше приводів для сумнівів.  Ви кращі, просто повірте в це самі і тоді в вас почнуть вірити і інші.

Рак

Новий рік ви почнете з новими фантазіями.  Вони так і захочуть вирватися назовні.  Але будьте обережні і не піддавайтеся спокусам.  Це ні до чого доброго не приведе.

Лев

Представникам цього знака зодіаку найкраще початок року провести на свіжому повітрі.  Присвятіть цей день прогулянкам у парку.  Ви будете в захваті від зимової краси.

Діва

Для вас початок нового року стане досить важким.  Ви будете сумніватися в усьому.  У своїй роботі, в близьких.  Ці думки не залишать вас у спокої, поки ви не розберетеся в своїх бажаннях.

Ваги

Початок нового року почнеться з сімейної сварки.  Невелике непорозуміння може перерости у великий конфлікт.  Постарайтеся не допустити цього і будьте обережні у висловлюваннях.

Скорпіон

Щоб надалі у вас було все добре постарайтеся 1 січня провести легко і в хорошому настрої.  Не думайте про роботу.  Сходіть в гості до близьких або ж прогуляйтеся з друзями.

Стрілець

Для вас початок нового року стане дуже сприятливим.  Ви зможете привести в порядок всі свої справи.  Також вас чекає дуже вигідна угода і поліпшення фінансового становища.

Козеріг

Постарайтеся в перший день нового року менше нервувати і не дратуватися.  Подивіться на світ і оточуючих новим поглядом і без критики.  Ще встигнете.  Побудьте один день доброю людиною.

Водолій

Для вас новий рік може початися з травми.  Тому будьте обережні на вулиці.  Також вам доведеться неабияк попрацювати.  Ви будете дуже втомленими до кінця дня.  Але вдома вас чекатимуть близькі з сюрпризом.

Риби

Вас чекає приємний день в колі близьких.  Кращого початку нового року і не придумаєш.  Цінуйте тих, хто зараз біля вас.