«Дивний формат для України»: Ольга Фреймут прокоментувала закриття власного шоу «Оля»

30/12/2018     Автор: Яна Романська
«Дивний формат для України»: Ольга Фреймут прокоментувала закриття власного шоу «Оля»

Відома телеведуча Ольга Фреймут вперше прокоментувала закриття шоу "Оля". Про те, чому так вийшло з цією програмою, вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Як написала Фреймут, шоу не закрили, "просто зняли пробний сезон, 20 випусків", наступний ж випуск, якщо вийде, буде трохи іншим.

"Мене часто запитують де ваше шоу його, що закрили? — «Шоу Оля». Його не закрили. Просто відзняли пробний сезон, 20 випусків. І наступний сезон, якщо вийде, вийде трохи іншим. Тому що безконфліктно в кадрі, яку ми пропонували з Америки … Є ж такий проект "Шоу Еллен". І суть у цьому шоу в тому, що там взагалі немає конфлікту. Тобто, якщо до тебе приходить зірка, вона з тобою розмовляє на побутові теми, але ні в якому разі ми не торкаємося хворобливих для неї або для нього питань. Тому цей формат для України дуже дивний, незвичний ", — розповіла Оля.

Ольга Фреймут також запитала у читачів, що вони думають про шоу. Один з них відповів, що, можливо, і вистачить конфліктів на нашому телебаченні. Крім того, Ользі порадили змінити імідж "колючки" на "білу і пухнасту" телеведучу, з якою приємно поговорити по душам, щось на кшталт знаменитої Опри Уїнфрі.