Новини про зірок
Подобається

«Я задихаюсь від ніжності»: Соліст гурту O.Torvald Женя Галич зачарував мережу сімейними знімками

29/12/2018     Автор: Яна Романська
«Я задихаюсь від ніжності»: Соліст гурту O.Torvald Женя Галич зачарував мережу сімейними знімками

Напередодні новорічних свят вокаліст популярного рок-гурту O.Torvald Женя Галич взяв участь у святковій фотосесії. Артист позував перед об'єктивом разом з дружиною та дітьми.

У своєму акаунті в Інстаграм Женя Галич опублікував серію новорічних фото зі своєю дружиною Валерією та дітьми. Щаслива сродина позувала перед камерою у стильних зручних піжамах. Для фотосесії Женя та Валерія Галич обрали своє помешкання, яке атмосферно декорували напередодні Нового року.

"Я задихаюся від ніжності", – лаконічно підписав Женя Галич знімок з маленьким сином.

Відомо, що автором зйомки була фотограф Оля Стеценко. За її словами, фотосесія у родині соліста гурту O.Torvald відбулась по-справжньому, без награних локацій, в зручному одязі та з непідробними почуттями. Це підтвердила й дружина Жені Галича – Валерія. 

"Зупинити б момент! Хіба може бути в цьому світі щось чарівніше? Хлопці просто приїхали до нас зранку і годинку побули з нами, ми не позували, не "готувалися" до зйомки, нічого не планували і не робили спеціально, тому все пройшло легко і весело! А головне – які вийшли кадри", – розповіла Валерія Галич. 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Ну а это просто обложка💔 Фотография, которая красноречивее любых слов.

Публикация от Le Rock (@lera_galich)

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Остановить момент! Разве может быть в этом мире что-то волшебнее?❤️ Спасибо @stproduct.mrs и @stproduct за эти фотографии🙌🏻 Ребята просто приехали к нам с утра и часик побыли с нами, мы не позировали, не «готовились» к съемке, ничего не планировали и не делали специально и всё прошло легко и весело! А главное — какие получились кадры🥰 Идеальный подарок семье!!! Уже хочу все эти фото в рамочки, главное, чтоб стен хватило😅

Публикация от Le Rock (@lera_galich)

 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Сімейна зйомка вдома, що може бути більш особливо та затишно? Все по-справжньому, без награних локацій, в зручному одязі та з непідробними почуттями ✨ Під час такої фотосесії ми мінімум втручаємося, бо це не потрібно, все відбувається так, як має бути, люди вдома — їм комфортно. Наша справа лише спостерігати та ловити моменти 🙌 Після цього дня, зрозуміла, що найулюбленіший вид зйомки для мене — «сімейна зйомка» @lera_galich та @jenia_galich Дякуємо Вам за довіру, відзняти найдорожче, що маєте💔 . . . #stproduct_familystory #stproduct #семейныйфотограф #familystory #vsco #vscoua #vscocam #семейныйфотографкиев #семейныйфотографукраина #сімейнийфотографкиїв

Публикация от Свадебный фотограф | Украина (@stproduct.mrs)