«Що б з вами не трапилося»: Яна Глущенко розчулила шанувальників новим фото

29/12/2018     Автор: Яна Романська
«Що б з вами не трапилося»: Яна Глущенко розчулила шанувальників новим фото

Яна Глущенко — відома українська актриса, окраса гумористичного колективу "Дизель Шоу". Ця харизматична блондинка завжди радує прихильників своєю неймовірною грою на сцені.

Яна ось уже другий місяць відновлюється після важкої аварії, у яку потрапили актори "Дизель Шоу", повертаючись з концерту зі Львова. Глущенко отримала незначні травми і декілька тижнів пролежала у ліжку.

Окрім фізичної реабілітації актрисі довелось прийти в себе і у моральному плані, адже у тій злощасній аварії загинула колега Глущенко — Марина Поплавська. Для усіх учасників колективу ця трагедія стала справжнім шоком. 

Для Яни ця трагедія і смерть Поплавської стала дуже особистою, адже загибла була не лише хорошою подругою, а також зіграла важливу роль в особистому житті Глущенко.

Яна після аварії на деякий час випала з публічного життя і перестала публікувати пости у себе в блозі. Лише через місяць після ДТП Глущенко опублікувала перше фото — у компанії чоловіка і синочка.

А ось на днях актриса порадувала шанувальників ще одним фото. Глущенко опублікувала яскраву світлину, на якій вона посміхається і позує на фоні засніженого лісу.

"Що б з Вами не трапилося, де б Ви були, хто б з Вами не був би поруч-завжди посміхайтеся! Це багатьох надихає! 🌸", — підписала фото актриса.

Шанувальники подарували дівчині безліч компліментів.

"Яночка-Снігуронька ,вітаю Вас із святами…Хай здійсняться усі ваші мрії …здоров'я ,щастя вашої родині і усім "Дизелятам"….❤️😍😍😍, Ви супер! Ти така красива!"