Новини про зірок
Подобається

Оце так фінал: Зірковий експерт шоу «Топ-модель по-українськи» покидає проект: несподівана заява

29/12/2018     Автор: Яна Романська
Оце так фінал: Зірковий експерт шоу «Топ-модель по-українськи» покидає проект: несподівана заява

У п'ятницю 28 грудня відгримів останній випуск 5 сезону шоу "Топ-модель по-українськи". Після грандіозного фіналу один із експертів шоу – Костянтин Боровський – заявив, що покидає проект.

Неочікувана заява з'явилась на Instagram-сторінці епатажного артиста. Костянтин Боровський зізнався, що задоволений результатами шоу, оскільки Яна Кутішевська справді гідна перемоги на "Топ-модель по-українськи". Окрім цього, він подякував всім колегам за співпрацю. 

"Вітаю Яну Кутішевську, вона пройшла складний шлях і гідна перемоги. Вітаю всю команду і всіх учасників – ми це зробили! Я вдячний за довіру і цікавий досвід. Дякую Андрію Оленичу за те, що знайшов мене, привів на проект і підтримав всі мої починання. Олексію Гадушевському – за те, що повірив в мене і посадив у крісло експерта. Музі проекту і супер-профі Аллі Костромічевій – за підтримку і турботу. Ти відразу прийняла мене в команду, всьому навчила і ввела в курс справи. Окрема подяка моєму медіа-коучу Павлу Інову", – написав Костя.

За словами зірки, він був сповнений ентузіазму, коли його запросили стати фешн-експертом на проекті. Оскільки мода, особливо street-fashion – це одне із захоплень Костянтина Боровського, йому вдалось донести до глядачів чимало цікавих думок. Та це не всі здобутки, якими може похизуватись співак. 

"За два сезони мені вдалося сказати багато. Разом з бандою "АГОНЬ" ми яскраво увірвалися на проект: зняли топовий кліп "Беги" з учасниками проекту (майже 5 мільйонів переглядів на YouTube), запалили на сцені в фінальному гала-шоу, я записав реп-трек "Ми на Топ-моделі", присвячений шоу і випустив натхненну Аллою Костромічевою лінійку одягу "Краса врятує". Одним словом, проявив занадто багато активності, яка, схоже, не зовсім вписалася в телевізійні рамки",– заявив Костянтин Боровський. 

Та попри шалений успіх артист все ж вирішив розпрощатись з проектом, адже "люди не змінюються: хулігана і нонконформіста по життю неможливо перетворити" на слухняного хлопця. За словами Костянтина Боровського, "в скандальному телешоу вітається вульгарність і клоунада, а перемагає не той, хто яскравіше на подіумі, а хто голосніше лається і далі плює". Тому його думка та поведінка фаворитів не збігалась із ефірними рамками, що й стало причиною для заяви про припинення співпраці з шоу "Топ-модель по-українськи". 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сегодня финал @topmodels_ukraine. Поздравляю @yana_kutishevskaya, ты проделала сложный путь и достойна победы. Поздравляю всю команду и всех участников – мы это сделали! Я благодарен за доверие и интересный опыт. Спасибо @andriiolenych за то, что нашел меня, привел на проект и поддержал все мои начинания. @gladishevskyy – за то, что поверил в меня и посадил в кресло эксперта. Музе проекта и супер-профи @alla – за поддержку и заботу. Ты сразу приняла меня в команду, всему научила и ввела в курс дела. Отдельное спасибо моему медиа-коучу @pavloinov. Когда меня пригласили в фешн-реалити, я был полон энтузиазма, ведь мода (особенно street-fashion) – это то, что в чем я разбираюсь и чем долгие годы занимаюсь, чем живу. За два сезона мне удалось сказать многое. Вместе с бандой @yo_agon мы ярко ворвались на проекте: сняли топовый клип #БЕГИ с участниками проекта (почти 5M просмотров на YouTube), зажгли на сцене в финальном гала-шоу, я записал рэп-трек «Мы на Топ-модели», посвященный #тмпу и выпустил вдохновленную Аллой Костромичевой линейку одежды «Красота спасет». Одним словом, проявил слишком много активности, которая, похоже, не совсем вписалась в телевизионные рамки. Но нужно понимать, что люди не меняются: хулигана и нонконформиста по жизни невозможно превратить в паиньку, даже с помощью монтажа. Было здорово, но на этом этапе я выхожу из игры. Изначально я шел на реалити о моде и моделях, но каким-то неведомым мне образом оказался в скандальном телешоу, где приветствуется пошлость и клоунада, а побеждает не тот, кто ярче на подиуме, а кто громче матерится и дальше плюёт. В итоге мои фавориты и мое мнение стали все чаще не совпадать с эфирной версией. Всем спасибо, всех люблю, но ухожу раз_бывать в другом месте.

Допис, поширений КОСТЯ БОРОВСКИЙ (@kostya.borovski)