Без категорії
Подобається

Ведуча «Орла і решки» Настя Івлєєва здивувала шанувальників різкою зміною іміджу

28/12/2018     Автор: Яна Романська
Ведуча «Орла і решки» Настя Івлєєва здивувала шанувальників різкою зміною іміджу

Ведуча «Орла і решки» Настя Івлєєва, яка зі сльозами на очах розповіла про закриття проекту, здивувала кардинальною зміною іміджу. 

Настя Івлєєва зворушливо попрощалася з командою проекту «Орел і решка. Перезавантаження». У своєму Instagram вона виклала відео, в коментарях до якого сказала «дякую» всім, з ким їй довелося попрацювати за два роки.

«Закінчилася подорож довжиною у два роки! СПА-СІ-БІ!!! СПАСИБІ!!!! Я вас дуже, дуже люблю! Зараз я в цілковитому словесному ступорі від емоцій і спогадів, які розривають мене на шматочки! Пту, ти все знаєш! І так, не забувайте, де закінчується одна історія, починається інша!» – заінтригувала фанатів телеведуча.

І не так довго після цього, дівчина, яку всі звикли бачити блондинкою, перефарбувала волосся в рудий колір і приміряла образ жінки вамп.

З чим пов'язані такі перевтілення, Настя не розповідає. Очевидно, дівчина, яка зустрічається зі скандальним репером Элджеем, після закриття тревел-шоу не сидить без діла. Очевидно, вона зайнята в новому проекті.