Новини про зірок
Подобається

Такого точно не чекали: Ведучий «Ревізора» Микола Тищенко повідомив прихильникам несподівану новину

28/12/2018     Автор: Яна Романська
Такого точно не чекали: Ведучий «Ревізора» Микола Тищенко повідомив прихильникам несподівану новину

Відомий телеведучий та успішний український ресторатор Микола Тищенко зробив несподівану заяву на своїй сторінці в Instagram.

Відомий ресторатор більше не буде займатися передачею "Ревізор" на Новому каналі. Він вирішив не продовжувати контракт.

"Улюблені українці! Я об'їхав з Ревізором десятки міст України! Поруч зі мною була найкраща команда! Ревізор для мене був не просто проектом, я прожив два роки в відрядженнях в боротьбі за якість і гідний сервіс для українців! Я дізнався сотні історій, намагався допомогти, підказати! я бачив з яким теплом зустрічають нашу команду в кожному місті прості жителі! Годинами ми не могли виїхати, я хотів поспілкуватися з кожним з вас! Мені приємно, що люди прозвали мене народним Ревізором. Це були 2 непростих роки! ", — написав ведучий.

За словами Миколи, він не збирається залишати кар'єру телеведучого.

"Я вперше працював не в затишній студії з особистим асистентом, ми робили по 3-4 локації в день, все увійшло в ефір, все було чесно і справедливо! Я отримав найвищу нагороду про яку тільки може мріяти кожен телеведучий … Телетріумф! навіть не віриться! 16 років телевізійної кар'єри і саме з Ревізором мене удостоїли такої нагороди! Термін мого контракту закінчився! Ми відзняли 2 дуже сильних сезони! Ми б'ємо рекорди всіх переглядів в YouTube, збираємо мільйони глядачів! Ми перевірили ті заклади, в які ніколи раніше не пускали жодного журналіста! Я надав вам свій підхід до ведення бізнесу, показав свою планку! Зробив все, щоб покращувати сервіс в Україні. На жаль, мною було прийнято рішення не продовжувати контракт! Але запевняю тебе, мій глядач, зовсім скоро ми побачимося в нових проектах! ", — підсумував відомий ресторатор.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Дорогие мои! Любимые украинцы! Я объехал с Ревизором десятки городов Украины! Рядом со мной была лучшая команда! Ревизор для меня был не просто проектом, я прожил два года в командировках в борьбе за качество и достойный сервис для украинцев! Я узнал сотни историй, пытался помочь, подсказать! Я видел с каким теплом встречают нашу команду в каждом городе простые жители! Часами мы не могли уехать, я хотел пообщаться с каждым из вас! Мне приятно, что люди прозвали меня народным Ревизором☝️ Это были 2 непростых года! Я впервые работал не в уютной студии с личным ассистентом, мы делали по 3-4 локации в день, все вошло в эфир, все было честно и справедливо! Я получил самую высшую награду о которой только может мечтать каждый телеведущий…Телетриумф! Даже не верится! 16 лет телевизионной карьеры и именно с Ревизором меня удостоили такой награды! Срок моего контракта закончился! Мы отсняли 2 сезона! 2 очень сильных сезона! Мы бъем рекорды всех просмотров в YouTube, собираем миллионы зрителей!!! МЫ проверили те заведения, в которые никогда ранее не пускали ни одного журналиста! Показал вам свой подход к ведению бизнеса, показал свою планку! Сделал все, чтобы улучшать сервис в Украине☝️ К сожалению, мной было принято решение не продлевать контракт! Но уверяю тебя, мой зритель, совсем скоро мы увидимся в новых проектах! Включай Новый канал! Спасибо за любовь и рейтинги! Ваш Николай Тищенко!🎅

Публикация от Николай Тищенко (@nikolaytyshchenko)