Новини про зірок
Подобається

Світлана Тарабарова була визнана мамою року

27/12/2018     Автор: Яна Романська
Світлана Тарабарова була визнана мамою року

Українська співачка Світлана Тарабарова отримала нагороду через 3 місяці після народження сина.
 Рік, що минає 2018 й рік виявився вдалим для багатьох українських знаменитостей.

Лелека ощасливив телепутешественніцу Регіну Тодоренко, телеведучу Валентину Хамайко, співачку Світлану Лободу, танцівницю Олена Шоптенко та сьогоднішню героїню — екс-солістку групи Real O Світлану Тарабарову.  Днями артистка отримала премію «Мама року» від телеканалу Україна.

Співачка Світлана Тарабарова народила первістка 9 вересня о 23:25 за київським часом.  «23:25 — час, коли народилося наше щастя», — відразу написала зірка в своєму Instagram.  Вага малюка при народженні склав 3760 р Хлопчика назвали Іваном.  Цією новиною поділилися в соціальних мережах близькі друзі сім'ї артистки Соломія Вітвіцька і Наталка Карпа.

«Зустрічалі Івана Олексійовіча Із щасливими батьками з статевого!  Зворушліві моменти, заплакана новоспечена матуся Тарабарова и бабуся.  Щасливі усі ми!  Хай буде Ваш синочок здоровеньким и дает поспаті!  Любимо! »- написала Вітвіцька в день виписки Світлани.

Нагадаємо, що Тарабарова приховувала вагітність до 6 місяці.  Співачка вміло підбирала одяг і не припиняла концерти і зйомки в кліпах, про її становищі ніхто навіть не підозрював.  Офіційно Світлана заявила про очікування дитини в інтерв'ю і вже після цього часто ділилася знімками, на яких вона не приховувала округлий живіт.  За словами співачки, первісток, ще будучи в животику, допомагав їй у творчості і надихав на створення нового матеріалу.

Вчора, 26 грудня, співачка Світлана Тарабарова була визнана «мамою року 2018» за версією каналу Україна.  Малюкові ледь виповнилося 3 місяці, а артистка вже повернулася до роботи: записує пісні, виступає і знімає кліпи.  Крім того, колишня солістка популярної жіночої групи виборола в цьому році перемогу в номінації «Прорив року» на Національній музичній премії «Золота Жар-Птиця».

 

Шанувальники з радістю вітають свого кумир і бажають творчих успіхів.  «Клас клас клас, я вас обожнюю», «Яка ж ви красуня))))», «Поздравляю !!!  Ви справжня »,« Моі вітання!  Удачі, Успіхів та наснаги! », — написали в коментарях передплатники зірки.  Але знайшлися і ті, хто вважав нагороду піаром: «І яка це мама року?  Це лишь піар.  Якби в Тарабарової це булу третя дитина, то тоді Вже можна Було бі якось змовчаті ».