Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 грудня 2018 року

27/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 грудня 2018 року

Овен

Дуже важкий день.  Вам доведеться весь час відстоювати свою думку і доводити всім свою правоту.  Дуже складно буде переконати колег.  Вони не дуже добре до вас ставляться.

Телець

Вас чекають втрати.  Ви можете позбутися великої суми грошей або ж цінного партнера.  Також вас чекає складна розмова з начальством.  Але будьте рішучим.  Смуга невдач рано чи пізно закінчиться.

Близнюки

Вам доведеться відстоювати свій авторитет.  Ваші недоброзичливці не упустять шанс зробити вам капость.  Але ви сповнені рішучості довести свою перевагу.  Тільки не відступайте.

Рак

Головне не втрачайте впевненості в собі і у вас вийде закінчити важливі справи і проекти вчасно.  Удача на вашому боці і вас чекає фінансову винагороду.  Тільки витратьте ці гроші з розумом.

Лев

Вас чекає щасливий день у фінансовому плані.  Важлива угода або велике придбання принесе вам прибуток.  Також вас чекають нові і корисні знайомства, які також в майбутньому принесуть вам прибуток.

Діва

Вас чекає день боротьби.  День, коли вам доведеться відстоювати свою думку як на роботі, так і вдома.  В особистому житті у вас бардак і пора виправити стан справ.  Будьте мудрішими.

Ваги

Дуже сприятливий день для початку нових справ.  Саме час для вирішення судових розглядів або укладення шлюбу.  Найголовніше — це впевненість в собі.

Скорпіон

Ви будете налаштовані домогтися бажаного.  Але на вашому шляху буде багато перешкод.  Головне не впадайте у відчай і не зупиняйтеся на півдорозі і тільки тоді вам вдасться добитися успіху.

Стрілець

У цей день ви повністю присвятіть себе роботі і важливих проектів.  У вас не буде часу відволікатися на дрібниці.  У вас навіть не буде часу на близьких.  Але воно того варте.  Вас чекає успіх.

Козеріг

Дуже складний день на амрном фронті.  Непорозуміння з партнером можуть привести до великої сварці.  Вам потрібно навчитися слухати і розуміти.  Інакше ви ризикуєте втратити близьку людину.

Водолій

У вас випаде шанс піднятися в очах оточуючих.  Головне не втрачати оптимізму.  Візьміться за складний проект і покажіть всім свою значимість.

Риби

Вам доведеться знову відстоювати свою точку зору.  Просто вірте в себе і не відступайте.  Головне впевненість і підтримка близьких.  Решта не так важливо.