Новини про зірок
Подобається

Відома телеведуча Жанна Бадоєва спантеличила шанувальників красномовними фото

26/12/2018     Автор: Яна Романська
Відома телеведуча Жанна Бадоєва спантеличила шанувальників красномовними фото

Відома телеведуча і мандрівниця Жанна Бадоєва спровокувала в мережі чутки про свою вагітність. На останніх фото і відео в Instagram під час її відпочинку в Угорщині шанувальники змогли розглянути її кругленький животик.

Чутки про те, що Бадоєва вагітна третьою дитиною раз у раз з'являлися в мережі, але підтвердження так і не знаходили. Але, схоже, не в цей раз. Якщо новина виявиться правдивою, то для Жанни і її чоловіка Василя Мельничина це буде перша спільна дитина.

Вільний одяг і останні знімки і відео в Instagram Stories Жанни наштовхнули фанів на думку, що вона незабаром стане мамою. Вони активно почали цікавитися, чому телеведуча приховує свій цікавий стан.


«На відео в історіях видно вже Ваш живіт. Достатній термін, Жанна. А ви продовжуєте тримати в тиші таку новину»,« Жанна, діліться хорошою новиною », — писали особливо спостережливі шанувальники.

Сама ж телеведуча поки якісь коментарі давати не поспішає, вона вперто мовчить і продовжує тримати все в найсуворішій таємниці.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

И по традиции я к вам снова обращаюсь за советом)) Помогайте выбрать, какая из фотографий лучше — первая или вторая?)) Комментарии только приветствуются))) И чем больше, тем лучше)) Да вы и сами все знаете, что мне объяснять))) На мне мой новый худи от @teplo_tela , худи-мания докатилась и до меня))) И цвет прям мой))) А как мне тепло и уютно!))) Мммммм)))) Холода мне не страшны, зиму точно переживем!))) Еще и любимых людей осчастливила подарками к Новому году))) Короче, мы все теперь в тепле, модные и Красивые!))) У вас уже куплены подарки!?)) #зима #тепло #настроение #день #выходной #отдых

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Пока ждала багаж и ехала на такси в отель, столько постов в Инстаграм перечитала!!!) Давно столько времени не смотрела в телефон))))) В последний раз, помню, часа 3 следила за вашими голосами, когда мы все вместе выбирали мне новую аватарку)))) Это такой азарт!!! 🔥 Смотришь, однозначно лидирует первое фото)))) Просыпаешься утром, а все уже изменилось!!!! Да и несколько тысяч комментариев добавилось 😱 Как вы это успеваете???)))) ⠀ Как часто вы заходите в Instagram? Сколько времени вы там проводите? Проверим нашу ИнстаЗависимость!))))

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)