Новини про зірок
Подобається

Ну що ж, дочекалися! Регіна Тодоренко вперше показала маленького сина

26/12/2018     Автор: Яна Романська
Ну що ж, дочекалися! Регіна Тодоренко вперше показала маленького сина

Зірки разом з малюком знялися в новому кліпі Топалова, який він присвятив своїй сім'ї.

Ну що ж, дочекалися! Протягом декількох тижнів шанувальники нудилися в очікуванні і хотіли почути хоч щось про новонародженого малюка з вуст новоспеченої матусі Регіни Тодоренко і це сталося! 

Більше того, ведуча навіть показала зворушливі кадри з сином в новому кліпі свого коханого Влада Топалова, який він присвятив їй та їхньому спадкоємцю.

Новий кліп співака повністю зроблений з домашніх відео пари, в одному з яких з'явилися і перші кадри з синочком.

"Ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашої найпрекраснішої події в світі. Більшість з вас звикли, що всі артисти відразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому і дуже трепетно ​​ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про свою любов. Впевнена, багато, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно. 5-го грудня відбулося велике чудо — в наше життя прийшла новий ЛЮДИНА. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню ", — прокоментувала відео Тодоренко.

В коментарях прихильники Регіни засипали пару усілякими побажаннями та привітаннями:
"Вітаю вас з народженням малюка !!! Бажаю вам всього найкращого і міцного здоров'я", "Як здорово🙏 … від щирого серця щастя вашої прекрасної сім'ї", "Молодці, що ні виставляєте своє щастя на загальний огляд 👍 Щастя повинно бути тихим, особливо коли це стосується малюка ", — коментували підписники.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребята , дорогие наши, мы благодарим вас за терпение и уважение к нашему самому прекрасному событию в мире. Большинство из вас привыкли, что все артисты сразу выставляют на показ свою личную жизнь. Мы с Владиславом Михайловичем мыслим немного по-другому и очень трепетно относимся к тому, что происходит между нами. Поэтому лишний раз боимся громко кричать о своей любви. Уверена , многие, особенно те, кто уже стал родителями, поймут нас правильно. 5-го декабря свершилось большое чудо — в нашу жизнь пришёл новый ЧЕЛОВЕК. К этому событию мой муж написал для меня песню #ОРЕЛИЛИРЕШКА . ❤️❤️❤️Благодарю тебя, любимый @vladtopalovofficial ! Как только я её услышала , сразу же взялась за создание клипа!!! Чтобы много не писать , пусть за нас скажет наша песня и маленькая, но уже такая грандиозная история 🙏🏻 ССЫЛКА на полное видео в профиле #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 #владтопалов Режиссер — @richlazarus #орелирешка

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)