«Здавалося, що це звичайна сім’я»: Кейт Міддлтон з дітьми помітили в магазині економ-класу

25/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Здавалося, що це звичайна сім’я»: Кейт Міддлтон з дітьми помітили в магазині економ-класу

Не так давно Кейт Міддлтон з'явилася в одному з магазинів Лондона, що викликало небувалий ажіотаж. А вся справа в тому, що дружина принца Вільяма відвідала один з бюджетних супермаркетів Лондона, де придбала сувеніри та подарунки для рідних.

 

Сьогодні католицьке Різдво, а напередодні Кейт Міддлтон викликала справжній фурор, з'явившись в одному з економ-магазинів міста — як виявляється то не тільки громадяни не встигають вчасно купити подарунки своїм рідним, а й герцогиня теж.

 

Герцогиня Кембриджська побувала в супермаркеті разом з сином Джорджем і дочкою Шарлоттою. Очевидцями раптового візиту королівської сім'ї стали прості покупці, які спочатку навіть не впізнали в Кейт особу королівської сім'ї:

 

«Мені довелося поглянути на неї кілька разів. Ти ніколи не очікуєш побачити членів королівської сім'ї в такому магазині. Син тримав її за руку, а дочка стояла поруч. У волоссі у дівчинки був червоний бантик. Їх охоронці трималися на деякій дистанції. Здавалося, що це звичайна сім'я, яка робить покупки в останній момент. Коли вони оплатили всі товари, я набралася сміливості і запитала, чи можна зробити з ними Селфі. Міддлтон ввічливо відмовилася. Вона пояснила, що просто робить невеликі покупки», — поділилася одна з очевидців.

 

 

Як повідомляють очевидці, Кейт купила кілька дитячих книг, розмальовки, а також набори для малювання.