Новини про зірок
Подобається

«Біль, печаль»: нове фото Ані Лорак у день розлучення стурбувало прихильників

25/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Біль, печаль»: нове фото Ані Лорак у день розлучення стурбувало прихильників

Популярна співачка Ані Лорак, яка подала офіційно заяву на розлучення, стурбувала шанувальників сумним фото.

 

Не так давно Кароліна опублікувала в своєму «Instagram» кілька кадрів зі зйомок свого нового кліпу «Сон», проте жодного підпису під фото співачка не залишила, лише тегом вказала назву своєї композиції.

 

Однак шанувальники і підписники Ані Лорак прийняли ці фотографії, як смуток за колишнім чоловіком, адже на знімках співачка не виглядає щасливою. Багато ж стали писати похвальні коментарі про приголомшливу фігурі артистки, але тема розлучення все одно була основною — про неї говорили практично в кожному коментарі, висловлюючи підтримку.

 

«Шикарне фото», «Не сумуйте! Все буде добре!», «Шикарна! Нехай вам сняться тільки хороші і добрі сни. І всі ваші найзаповітніші мрії збуваються. Будьте щасливі!», «Хай все забудеться: біль, печаль», «Я не можу дивитися на ваші сумні очі… Кароліна…».

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

#сон

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

 

 

Нагадаємо, що вчора, 24-го грудня, о 10:30 ранку Шевченківський районний суд Києва розглядав справу про розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу. Відомо, що співачка не пробачила зраду чоловіка і 4-го грудня офіційно подала на розлучення.