Новини про зірок
Подобається

«Втратила свідомість під час репетиції»: Світлану Лободу екстрено госпіталізували

24/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Втратила свідомість під час репетиції»: Світлану Лободу екстрено госпіталізували

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка не так давно пережила серйозну операцію, показала нове фото з лікарні.

 

Нещодавно на особистій сторінці в «Instagram» Світлана Лобода опублікувала в своєму «сторіс» тривожну фотографії з лікарні.  Однак, деталі вона не повідомила, тому причина повторної госпіталізації поки залишається не відомою.

 

На фото можна побачити, що Лобода знаходиться на лікарняному ліжку, вкрита білим простирадлом, з-під якого можна побачити лише туфлі Світлани, а поруч апарат для проведення УЗД.

 

Прихильники артистки стурбовано чекають на хоч якісь коментарі зі сторони Лободи або її представників, проте поки що вони тримають мовчання. Можна припустити, що це всього лише плановий огляд, після операції.  

 

Нагадаємо,  що 23-го жовтня, з'явилися новини про те, що зірку екстрено доправили в одну з лікарень російської столиці.

 

У близькому оточенні співачки уточнили – Світлану Лободу екстрено госпіталізували прямо з репетиції нового шоу з підозрою на обструкцію нирки.

 

Під час виконання складного танцювального номера вона відчула різкий біль у спині. Співачка втратила свідомість прямо під час репетиції. Підкреслимо, що обструкція нирки — це дисфункція, яку можна швидко усунути при оперативному медичному втручанні.