«Щирість завжди відчувається»: «KAZKA» розповіла, як створювався їхній славнозвісний хіт «Плакала»

24/12/2018     Автор: Яна Романська
«Щирість завжди відчувається»: «KAZKA» розповіла, як створювався їхній славнозвісний хіт «Плакала»

Українська співачка розповіла, що в кожній композиції і відеоряді групи є частинка її самої.

За словами вокалістки колективу "KAZKA" Олександри Зарицької, їх найвідоміша композиція була записана дуже швидко і стала популярною завдяки своїй проникливості.

«Ми самі до сих пір в шоці від такого успіху. «Плакала» була записана буквально за півгодини — швидко і легко. А щирість завжди відчувається і резонує в серцях, і неважливо, якою мовою вона звучить », — зізналася співачка.

Також дівчина зазначила, що в кожної композиції групи є частинка її самої, «Плакала» не стала винятком.

«У кожній нашій пісні є трохи мене, і в «Плакала» теж. Нехай зовні я справляю враження абсолютно щасливої ​​людини, бувають моменти, коли і у мене «Горять мости, горять і сліз моря», — висловилася Олександра.

Що стосується самого колективу, то на питання, чому музиканти воліють співати українською мовою, вони відзначили, що їх група є відображенням України та її долі.

«KAZKA — це ж не тільки про жіноче, це про Україну, про її долю. І нам приємно, що ми внесли свій маленький внесок в те, що тепер про неї говорять ще більше. А друга мова на порядку денному — англійська. Мені подобається, як я на ній звучу », — заявили артистка.