Новини про зірок
Подобається

Джамала зворушила своїх шанувальників новорічним фото

24/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Джамала зворушила своїх шанувальників новорічним фото

Переможниця «Євробачення» Джамала виклала в Instagram нове новорічне фото.  Вона також написала, що на новорічних ранках в дитинстві була Снігуронькою.

"Добрий ранок!  Розкажіть, хто ким був на новорічних ранках в дитинстві!  Я, пам'ятаю, була Снігуронькою! »- написала вона.

Джамала — українська співачка і актриса кримсько-татаро-вірменського походження, з 2016 року народна артистка України.  Співачка виступає в музичних жанрах джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро.  Крім того, Джамала не раз ставала учасницею оперних постановок.

Джамала представляла Україну на міжнародному музичному конкурсі «Євробачення 2016».  Друга спроба виступити на престижному конкурсі виявилася успішною.

Нещодавно популярна співачка виступила в ефірі шоу «танцi з зiркамі» на «1 + 1» з новою піснею The Great Pretender, кліп на яку презентувала минулого тижня.  Спеціально для цього номера Джамала кардинально змінила імідж: вона несподівано стала блондинкою і блищала, в прямому сенсі цього слова, в сріблястому комбінезоні.