«Про це майже ніхто не знав»: Фото вагітної Мерилін Монро приголомшили світ

23/12/2018     Автор: Яна Романська
«Про це майже ніхто не знав»: Фото вагітної Мерилін Монро приголомшили світ

Незвичайні рідкісні фотографії, на яких зображена таємна вагітність ікони світового кіно Мерилін Монро потрапили нещодавно в Мережу.

Світові ексклюзивні зображення прекрасної актриси і моделі Мерилін Монро продали у вигляді оригінальних кольорових слайдів на аукціоні в Голлівуді в листопаді минулого року в маєтку знаменитої довіреної особи і подруги Монро Фріди Халл.

Фотографії, які раніше були не відомі і приховані від публіки, були зроблені 8 липня 1960 року в Нью-Йорку біля кіностудії Fox. На них чітко видно кругленький живіт тоді 34-річної Монро. Згідно з оприлюдненою інформацією, батьком дитини не був законний чоловік актриси, Артур Міллер, а французький співак і актор Ів Монтан, партнер Монро по фільму «Займемося любов'ю».

Людина, яка придбала ці унікальні знімки, зпаевняє, що Монро тримала свою вагітність в секреті від світу, перш ніж «втратити» дитину під час відвідин лікарні.

«Фріда дуже пишалася цими слайдами і пишалася тим, що тримала їх в секреті до самої смерті», — пояснює він той факт, що знімки побачили світ лише зараз.