«В обіймах позують на камеру»: Роза Аль Намрі вийшла в світ у компанії відомого продюсера

22/12/2018     Автор: Яна Романська
«В обіймах позують на камеру»: Роза Аль Намрі вийшла в світ у компанії відомого продюсера

Українська телеведуча Роза Аль Намрі стала популярною після участі у шоу "Холостяк". Дівчина була учасницею третього сезону найромантичнішого проекту країни і намагалась завоювати серце холостяка Андрія Іскорнєва.

На проекті Роза поводила себе досить зухвало і моментами занадто відверто. Проте холостяку і глядачам дівчина припала до душі.

І хоч Роза переможницею не стала, для неї справжньою перемогою стала пропозиція каналу СТБ. Аль Намрі ось уже декілька сезонів поспіль є телеведучою пост-шоу "Холостяк" — "Як вийти заміж".

Опісля слави телеведучої Роза стала зовсім іншою людиною. Дівчина стала більш скромнішою і розважливішою. 

Роза дівчина заміжня і її обранцем став телеоператор каналу СТБ, хоча їй приписували романи з набагато заможнішими і відомішими чоловіками. Та й продовжують приписувати.

Нещодавно Роза вийшла в світ у компанії відомого продюсера Олексія Гладушевського. Спільною світлиною з продюсером Роза поділилась у себе  в блозі. На фото Олексій ніжно обіймає дівчину.

"Люблю фотографуватися з @gladushevskyy !", — підписала кадр Аль Намрі.

Як відомо Олексій і Роза разом працюють на одному телеканалі і люблять проводити разом час. Тільки як друзі.  Тому говорити про якісь романтичні стосунки між цими двома, немає сенсу.