«Треба ще дітей вони у вас красиві получаються»: Нове фото Ані Лорак з донькою викликало бурхливу реакцію

22/12/2018     Автор: Яна Романська
«Треба ще дітей вони у вас красиві получаються»: Нове фото Ані Лорак з донькою викликало бурхливу реакцію

Уже наступного тижня Ані Лорак офіційно стане вільною жінкою. Співачка подала на розлучення з турецьким бізнесменом Муратом. 

Артистка не змогла пробачити коханому зраду і вирішила завершити цей етап свого життя.

"Я сказала ілюзіям:" Прощайте ". Це перше, що в мені змінилося. Друге — перестала бути жертвою. Не слід чіплятися за події, людей, відносини. Якщо чоловік любить жінку, він її цінує та розуміє. Якщо немає — то мова точно не про любов. А тоді навіщо? Ми прийшли на Землю, щоб бути щасливими. Точка. Три слова, які адресую тим, хто мене образив: "Відпускаю. Прощаю. Дякую ", — прокоментувала своє рішення Лорак.

Тепер співачка увесь свій час присвячує роботі і вихованню доньки Софії. Нещодавно артистка поділилась спільними світлинами з донькою. Софія допомагала мамі на прямому ефірі шоу "Голос", де співачка виступає у ролі зіркового тренера.

"Сьогодні моя помічниця Софія допомагала мені на прямому ефірі", — підписала фото Кароліна.

Софія позує поряд із зірковою мамою прямо на її робочому місці. Ані продовжує знайомити свою кровинку зі світом шоу-бізнесу.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сегодня моя помощница София помогала мне на прямом эфире. #anilorakvoice7 dress by @louvery_official

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

Шанувальники відзначили, що донька з кожним днем все більше стає схожою на маму.

"Софія справжня східна красуня росте ❤️❤️ щастя їй. Кароліна ви як завжди диво 💐, Обожнюю Вас і Вашу творчість, і фото з донечкою! Всіх благ! 💕💕, Які ви гарні з дочкою, треба вам ще дітей, вони у вас красиві виходять !!!! 💋☝️🤗".