Новини про зірок
Подобається

TAYANNA показала шанувальникам свого підрослого сина

22/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
TAYANNA показала шанувальникам свого підрослого сина

Українська співачка TAYANNA опублікувала в своєму Instagram фотографію сина з дитячого ранку.

Українська співачка TAYANNA народила сина Даніеля в 2013 році від музиканта Єгора, з яким співпрацювала раніше.  Відомо, що він молодший за співачку на вісім років.  Коли у пари з'явився син Єгору було всього 18 років.

Їх союз не витримав такого серйозного випробування, як нова людина.  Молодий хлопець став подовгу пропадати.  TAYANNA стверджує, що Єгор міг поїхати на тиждень кудись і не попередити її про це.

А в один день він просто прийшов додому, зібрав речі і поїхав.  Через кілька років батько спілкується з сином і допомагає у вихованні.

А вчора, 21 грудня, на своїй сторінці в Instagram TAYANNA опублікувала нове фото з підросли сином.  На фото хлопчик зображений у дитячому костюмі, який сама співачка в пості назвала «іспанським мачо».  Поруч з Даніелем на знімку також його друзі в костюмах Бетмена і чарівника.

«Ми раніше були сніжинками, білочками, лисичкам.  Сьогодні — чарівник, іспанська мачо і Бетмен.  Наш перший шкільний Новий рік », — підписала публікацію співачка.

Передплатники активно прокоментували нову публікацію: «Я колись був Пітером Пеном», «Так витягнувся наречений», «Симпатичні костюми», «Мамина гордість».