Новини про зірок
Подобається

«До Нового року залишилось 10 днів!»: Лілія Ребрик показала зворушливі фотографії своєї родини

22/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«До Нового року залишилось 10 днів!»: Лілія Ребрик показала зворушливі фотографії своєї родини

Популярна телеведуча Лілія Ребрик не так давно вразила і захопила своїх шанувальників новим сімейним фото, на якому зображена вся родина. Фото Лілія опублікувала в своєму особистому акаунті "Instagram".

Напередодні Нового року ведуча Лілія Ребрик вирішила влаштувати сімейну фотосесію для свого чоловіка і їх дочок, і всі вчотирьох зібралися в красивих нарядах для зйомки. Першим кадром з фотосесії Лілія вже встигла поділитися в своєму блозі, захопивши шанувальників, адже фото вийшло дуже святковим і душевним. На кадрі відображені всі: Лілія, її чоловік Андрій і їх дві дочки Діана і Поліна.

"До Нового року залишилось 10 днів! Аж не віриться, як швидко промайнув час! Цього року була купа цікавих проектів, зйомок, і головне в нашій #Дикасімейка +1. Бачите, як дівчата вправно позують для зйомки", — написала телеведуча. 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

До Нового року залишилось 10 днів! 😱Аж не віриться як швидко промайнув час! Цього року була купа цікавих проектів, зйомок, і головне в нашій #Дикасімейка +1 ❤️ Бачите, як дівчата вправно позують для зйомки @925_ua 🤗 Та зараз, думаю, ще стільки всього треба встигнути 🙈🙈🙈 А графік в мене- самі бачите 😅… Якщо Ви досі в пошуках подарунків, то цілих 5 днів у мого улюбленого бренду @925_ua знижка -40% на срібні прикраси від 500 грн. Раджу зазирнути, там купа новинок 😍 І зараз можна обрати дорогоцінний подарунок за помірну ціну 👌 #святонаближається #скороновийрік #подарунки Фото @tatyana_kizeeva 📸 makeup&hair @dashavisag 🌸 сукня у Діани @mimiso_official 💞

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Нагадаємо, що Лілія Ребрик — українська актриса і телеведуча. Яка вже виховує двох дітей зі своїм чоловіком, партнерором з шоу «Танці з зірками» Андрієм Диким, за якого вішла заміж 23 грудня 2011 року.