Новини про зірок
Подобається

«Вдарилася головою і лежу під крапельницею»: Оля Полякова потрапила до лікарні перед виступом

21/12/2018     Автор: Яна Романська
«Вдарилася головою і лежу під крапельницею»: Оля Полякова потрапила до лікарні перед виступом

Українська артистка Оля Полякова шокувала шанувальників, коли показала в Instagram, як вона лежить під крапельницею після сильного удару голови.

Вчора, 20 грудня, після відвідування салону красу українська співачка Оля Полякова опублікувала у себе в Instagram історію про те, що знаходиться під крапельницею. Пояснила вона це тим, що вдарилася головою в автомобілі і тепер відчуває сильний головний біль.

Але на жаль або на щастя, співачка вирішила не брати лікарняних і відразу після процедури вирушила на корпоратив: «Люди чекають, а тому відпрацювати потрібно навіть в такому стані». Ольга вкотре довела, що заради роботи вона готова відкласти власні проблеми та навіть проблеми зі здоров'ям.

 

Раніше ми писали про те, що вперше за довгі роки Оля вирішила відсвяткувати Новий рік не на сцені. Співачка давно не приділяла новорічний час сім'ї і ось нарешті зважилася. Крім того, Оля спростувала чутки про те, що відпочинок вона проводити виключно з продюсером. Жінка пояснила, що сім'ї у них добре спілкуються і не проти провести свята разом на березі Індійського океану.