Ще такий молодий: Пішов з життя актор і автор культової дитячої передачі

21/12/2018     Автор: Яна Романська
Ще такий молодий: Пішов з життя актор і автор культової дитячої передачі

У Москві після довгої боротьби з важкою хворобою пішов із життя творець культової дитячої передачі.

У п'ятницю, 21 грудня, стало відомо, що в Москві на 53-му році життя помер один із засновників культової дитячої передачі «На добраніч, малята» Дмитро Калінін.

Відомо, що в останні місяці життя Калінін боровся з важкою хворобою, проте поки подробиці про його стан і точної причини смерті не розголошуються.

Крім роботи над «На добраніч, малята», Дмитро Калінін запам'ятався як художній керівник московського Нового Арт Театру, режисер, драматург і актор.

За життя Калінін багато працював з дітьми. Так, в 1994 році він створив дитячу театральну студію «Я сам артист», а в 1997-му став режисером і одним з авторів знаменитої програми «На добраніч, малюки!».

Артист також зіграв кілька ролей в кіно. Його можна побачити в таких картинах, як «Роби — раз!», «На прізвисько" Звір "», «Небеса обітовані» та «Заснулий пасажир».

Родичі Калініна не уточнили, який саме недуг став причиною його смерті. Церемонія прощання з постановником і його похорон відбудеться в понеділок, 24 грудня. Відзначимо, що у Дмитра Валерійовича завжди було безліч шанувальників. Вони висловлюють свої співчуття родині артиста в соцмережах.