Плітки
Подобається

Ну то Тілль чи не Тілль: Світлана Лобода відповіла на питання про справжнього батька її доньки

21/12/2018     Автор: Яна Романська
Ну то Тілль чи не Тілль: Світлана Лобода відповіла на питання про справжнього батька її доньки

Популярна співачка Світлана Лобода розкрила таємницю батька її молодшої дочки, яку вона народила цього року.

Артистка пояснила причину, чому не розкриває ім'я батька її молодшої дочки Тільди, що породило багато чуток і припущень.

Секрет Лобода розкрила під час програми Gazlive, де Світлана відповідала на всі запитання своїх шанувальників. Одним з перших питань стала найбільш інтригуюча тема — хто ж батько маленької Тільди.

Глядачі передачі цікавилися, чи дійсно соліст знаменитої німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн є справжнім батьком її молодшої спадкоємиці. На що Лобода відповіла, що не може оголосити ім'я загадкового чоловіка, так як їй не належить говорити про це через контракт.

Фанати стали замислюватися, про який контракт йде мова і почали припускати свої варіанти. Багато фанатів сприйняли відповідь Світлани Лободи як визнання того, що Ліндеманн не має відношення до Тільди. Проте, все ж більша частина фанатів артистки припускають, що таки фронтмен німецького гурту є батьком її дитини.

Фанати також припустили, що артисти підписали контракт про спільний піар. Деякі користувачі мережі вже звинуватили співачку в використанні неетичних способів заради власного розкручування.