Новини про зірок
Подобається

«Я мала спробувати, який він»: Леся Нікітюк розповіла про стосунки з учасником «Танців з зірками»

20/12/2018     Автор: Яна Романська
«Я мала спробувати, який він»: Леся Нікітюк розповіла про стосунки з учасником «Танців з зірками»

Напередодні Леся Нікітюк відверто розповіла про свої стосунки з учасником шоу "Танці з зірками", екс-холостяком країни Іраклі Макацарієм.

На YouTube-каналі Люкс ФМ вийшов новий випуск проекту "Слава+", в якому Леся Нікітюк відверто розповіла про своє особисте життя і участь у "Танцях з зірками 2018". 

Неможливо було не запитати у Лесі про хімію, яка виникла на проекті між нею і Іраклі Макацарієм. 

Як виявилося, Нікітюк знає багато чого цікавого про тіло гарячого грузинського парубка, та й стосунки у них були особливі. 

«Я чіпала його за усе, що тільки могла, але він мене — ні. Це тільки після весілля (сміється). Багато друзів мені писали, прямо запитували: «Ну який Іраклі?» А що я їм скажу, коли я не знаю? Я мала спробувати, який він. Так, він м'який, ніжний, але біцепс у нього навіть перекачений. А ще у нього лівий сосок більший, ніж правий. Хоч десь він не зовсім ідеальний!» — заявила Леся Нікітюк в програмі "Слава+".

Також Нікітюк зазначила, що на проекті їй було дуже складно.

"Шоу "Танці з зірками"- це шоу не про танці. Будь-яке шоу орієнтоване на розкриття образу, на просування людини з пункту "А" в пункт "Б". Мені було дуже страшно. Я, будучи обличчям "Нового каналу", пішла на проект іншого холдингу. Я взагалі не вміла цього робити і це не моя зона комфорту. Я знала, що буде складно, але не думала, що настільки", — зазначила ведуча.

Нагадаємо, у суперфіналі шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" фіналісти Леся Нікітюк і Макс Єжов, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова станцювали по 3 танці. У фіналі переможцем стала та пара, яка набрала найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів та глядацького голосування. Ними стали Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Друге місце посіли Леся Нікітюк та Макс Єжов, третє — Іраклі Макацарія та Яна Заєць.