Новини про зірок
Подобається

«Кохання»: Надія Мейхер викликала ажіотаж спільною фотографією з відомим актором

20/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кохання»: Надія Мейхер викликала ажіотаж спільною фотографією з відомим актором

Не так давно популярний актор, улюбленець жінок, Максим Дрозд викликав багато суперечок і припущень з боку своїх шанувальників однією лише спільною фотографією з популярною заміжньої українською співачкою, яку чоловік виклав в своєму особистому профілі «Instagram».

На милій і одночасно, як відзначають шанувальники, інтимній фотографії Максим зображений разом зі співачкою Надією Мейхер. Фотографію, крім хештегів, серед яких був і тег «кохання», актор нічого не написав. Однак шанувальники одразу ж засипали Дрозда коментарями, відзначаючи, що співачка прямо «під стать» акторові.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

#максимдрозд #кино #театр #stail #russianactors #cunema #надеждаграновская #андрейкорень #любовь #now @maricheba @andreykoren @nadyameiher

Публикация от Maxim Drozd (@maxdrozd)

 

«Грановська, наша красуня! Макс, тобі пощастило!»,« Макс ти душка коли поруч з чарівною Надією і в костюмі, такий домашній, ніжний, улюбленець жінок», «Якось по-сімейному, тепло і затишно від цього кадру», «Якось по -Сімейне, тепло і затишно від цього кадру », — писали в коментарях.

Деякі навіть відзначають, що зірки були б не тільки відмінним акторським тандемом (артисти знімаються в одному фільмі), але і непогано б виглядали разом в реальному житті.

Однак варто зазначити, що обидва на даний момент перебувають у відносинах.

Незважаючи на те, що Максим був одружений тричі, зараз він вже з 2017-го року зустрічається з колегою Анною Ардовою, яка заради Максима навіть розлучилася з чоловіком, з яким прожила 20 років. Заради Максима Анна Ардова схудла на десять кілограмів і змінила зачіску. Чутки про ці відносини ходили вже давно, але до певного моменту актори намагалися не афішувати своє особисте життя.

А ось Надія Мейхер, незважаючи на гучну популярність, довго не була офіційно одружена. Хоча в 2002 році Грановська народила сина Ігоря. Ім'я батька дитини Надя довгий час тримала в секреті, але в 2017 вона зізналася, що батько дитини — бізнесмен Олександр Ліщенко.

У 2008 році Грановська познайомилася з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, від якого в 2012 році народила доньку Анну. Через два роки справа нарешті дійшла до весілля, а ще через рік в сім'ї народилася дочка Марія.

Але Мейхер, як і Максим Дрозд, намагається не афішувати своє особисте життя, практично не ділячись в соціальних мережах фотографіями своїх коханих і дітей.