Кевін знову залишився вдома один: Маколей Калкін повторив культові сцени з «Сам удома» 28 років по тому

20/12/2018     Автор: Яна Романська
Кевін знову залишився вдома один: Маколей Калкін повторив культові сцени з «Сам удома» 28 років по тому

Відомий американський актор Маколей Калкін, який зіграв у легендарному новорічному фільмі "Сам удома", заново приміряв свою знамениту роль.

Вчора, 19 грудня, на офіційному каналі Google в YouTube з'явився відеоролик, який справив неймовірний фурор на просторах інтернету. Це була реклама Google Assistant, знята з оригінальною задумкою перед новорічними святами.

У ній взяв участь Маколей Калкін, який через 28 років після прем'єри нині культового фільму "Сам удома", знову приміряв на себе роль хлопчака на ім'я Кевін, який залишився один на свята. У кадрі видно, як актор, будучи вже дорослим чоловіком, продовжує розважатися наодинці з собою і проробляє ті ж пустощі, що і на екрані, але цього разу за допомогою спеціальної ​​програми.

Менше ніж за добу відеоролик Home Alone Again with the Google Assistant набрав майже 7,5 мільйонів переглядів від інтернет-користувачів з усього світу. У коментарях під відео вони зізналися, що були раді побачити Калкіна в знаменитій ролі хлопчака-бешкетника, і похвалили авторів цієї ідеї.