Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 грудня 2018 року

20/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 22 грудня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні Ви помітите, що у Вашому оточенні з'явився хтось зовсім недоброзичливий і злий.  І ви опинитеся абсолютно праві.  Довіряйте інтуїції, вона вас не підведе і навіть виручить.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні и цілий день будете всюди поспішати і кілька разів опаздать, що значно посилить Ваші відносини з одним важливим людиною, яка ненавидить опазданием.

БЛИЗНЮКИ

У вас з самого ранку романтичний настрій, який ніхто ніяк не зіпсує.  І ввечері у Вас таки буде побачення з коханою людиною.

РАК

Ранок пройде не найкращим способом.  Ви посваритеся з Вашим колегою на роботі і будете ходити в засмучених почуттях майже веь день.  Увечері Вас чекає приємна новина.

ЛЕВ

Сьогодні Ви будете в досить відчуженому настрої, адже в голові вже кілька днів одна і та ж нав'язлива думка.  Постарайтеся розібратися в себе і Вас чекає дивовижне відкриття.

ДІВА

Ви цілий день витратите на те, щоб закінчити проект, який Вам дали не так давно.  І у Вас все вийде чудово.  Все заплановане Ви встигнете.

ТЕРЕЗИ

Не слухайте сьогодні критику абсолютно сторонніх людей, які не знають, що Ви за людина і судять лише по тому, що їм колись хтось сказав.

СКОРПІОН

Ви відчуєте, що Ваш об'єкт зацікавленості потребує більшої уваги з Вашої сторони.  Можливо, Вам варто відкласти деякі свої справи і провести час з коханою.

СТРІЛЕЦЬ

Ніхто не хоче для Вас більшого щастя, ніж рідні.  Сьогодні у Вас трапиться конфлікт в родині, але все вирішується, якщо Ви не будете показувати гордість.

КОЗЕРІГ

Навіть найскладніший людина для вас сьогодні не проблема, адже ще з самого ранку Ви налаштовані на те, щоб допомагати і підтримувати кожного.

ВОДОЛІЙ

Цілий день Ви будете витати в хмарах і не зможете сконцентруватися на роботі.  Постарайтеся не відволікатися на дрібниці або побутові негаразди.

РИБИ

Сьогодні Ви зможете сісти і закінчити більшу частину роботи, яку вже дуже давно відкладали на потім, але ось, взялися за голову.