Новини про зірок
Подобається

«Сміттєвий мішок»: спільна фотографія Віри Брежнєвої та російського співака обурила шанувальників

19/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сміттєвий мішок»: спільна фотографія Віри Брежнєвої та російського співака обурила шанувальників

Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка живе і працює у Росії, обурила користувачів Інтернет не зовсім вдалим фото.


Напередодні на своїй особистій сторінці в Instagram російський актор і співак Олександр Ревва, який відомий більше під своїм псевдонімом Артур Пирожков, опублікував спільну фото з Вірою Брежнєвою.


«Віра! Був радий побачити тебе і заспівати нашу улюблену пісню », — підписав публікацію артист.

На фотографії Ревва в класичному чорному смокінгу, а ось Віра Брежнєва здивувала шанувальників вибором наряду — вона позувала в чорному довгому платті зі шлейфом, яке, на думку шанувальників, нагадує сміттєвий пакет.

Вони одразу ж засипали Віру негативними коментарями: «Сукня з пакетів для сміття?», «Так, дійсно, матеріал сукні схожий на пакети з-під сміття, ну що нам смертним в моді розуміти», «Сукня як сміттєвий мішок», «Віра в гігантському сміттєвому пакеті».

Нагадаємо, що не так давно Ревва був помічений з іншою українською співачкою, Світланою Лободою, яка лише підігріла чутки про їхній роман, опублікувавши фотографії в своєму веб-журналу свого. Варто відзначити, що на тих фотографіях зірки виглядали дуже природно. Вони дуріли і мило посміхалися в камеру.