«Не хочу перебувати на цій землі»: екс-бойфренд Аріани Гранде виклав тривожний пост, звернувшись до співачки

19/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не хочу перебувати на цій землі»: екс-бойфренд Аріани Гранде виклав  тривожний пост, звернувшись до співачки

Популярна американська співачка Аріана Гранде не так давно розійшлася з Пітом Девідсоном, а сталося це після смерті її колишнього хлопця Mac Miller. Відзначимо, що Гранде готувалася вийти заміж за Піта.

Після нервового зриву Аріани Гранде такий зрив стався і у Піта Девінсона. Екс-бойфренд Аріани опублікував повідомлення в соціальних мережах про те, що хоче покінчити життя самогубством, адже він не може жити без Гранде.

Я правда більше не хочу перебувати на цій землі. Я роблю все, що можу, щоб залишитися тут для тебе, але я не знаю, скільки я ще протримаюся. Все, що я коли-небудь намагався зробити, — це допомогти людям. Просто пам'ятай про це.

Аріана Гарнде відразу відреагувала на тривожне повідомлення колишнього хлопця і відправилася до нього в студію в Нью-Йорк. Через короткий час з'явився повідомлення і у співачки, в якому вона повідомляє, що буде з ним, але як друг і підтримка:

Я тут внизу, і я нікуди не піду, якщо тобі знадобиться щось або хтось. Я знаю, у тебе є все, хто тобі потрібен, і це не я, але я все одно буду тут.