Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 грудня 2018 року

19/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 21 грудня 2018 року

Овен

Вас чекає щасливий день.  Не потрібно боятися братися за нові справи.  Ви вмієте бути переконливими.  Використовуйте свій талант і доведіть всім свою перевагу.  Також вас чекають сюрпризи на особистому фронті.

Телець

На вашому шляху вас чекають і неприємності і труднощі.  Головне не зупинятися і рухатися вперед.  Підтримка може прийти з несподіваного боку.  Люди вміють дивувати.

Близнюки

Вам протипоказані будь-які фізичні навантаження.  Ви можете підірвати своє здоров'я.  Не ризикуйте.  Найкраще присвятити цей день відпочинку і релаксу.

 Рак

Вас чекають труднощі у відносинах з близькими.  Постарайтеся все залагодити без сварки.  Тільки конструктивний діалог зможе допомогти вам налагодити сімейне атмосферу.

Лев

Відпочиньте від навалилися на вас справ.  Присвятіть день амурних справах.  Вас чекає випадкове і приємне знайомство.  Не відмовляйтеся від можливості стати щасливими.

Діва

Вас чекає день отримання нових знань.  Постарайтеся скористатися новими можливостями на повну.  Постарайтеся налагодити відносини з колегами.

Ваги

Будьте стриманіше в своїх бажаннях.  Вам потрібно переосмислити свою поведінку.  Не потрібно бути всюди затичкою, не всі в цьому житті залежить від вас.

Скорпіон

Ви постійно кудись поспішаєте.  Не потрібно квапити події.  Все відбудеться само-собою.  Розслабтеся і постарайтеся не нервувати і тим самим не дратувати оточуючих.  Також приділіть час свого здоров'я.

Стрілець

Вас чекає важкий день.  Ваші сили закінчуються.  Постарайтеся не перенапружуватися фізично.  Можливе загострення хронічних захворювань.  Присвятіть час відпочинку.  Ви його заслуговуєте.

Козеріг

День отримання нових знань.  Також дуже продуктивний день для представників творчих професій.  Ви зможете втілити в життя давно задумане, не відмовляйте собі в цьому.

Водолій

Не пропустіть свій шанс поліпшити своє фінансове становище.  Вас чекає вдала угода.  Також можливе нове корисне знайомство.

Риби

А ось Риб чекають величезні фінансові втрати.  Дуже несприятливий день для будь-яких угод і підписання документів.  Чорна смуга вас поглине.  Але це не на довго.