Новини про зірок
Подобається

Знову в строю: Актори «Дизель шоу» вперше з’явилися на сцені після трагічної аварії

18/12/2018     Автор: Яна Романська
Знову в строю: Актори «Дизель шоу» вперше з’явилися на сцені після трагічної аварії

Художній керівник «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов вперше вийшов на сцену після трагічної аварії, в результаті якої загинула зірка трупи Марина Поплавська.

Артист розповів, що його запросили виступити у виставі «… в Бореньки чогось немає», організованому «Квартетом І». Актори, які зіграли у фільмі «Про що говорять чоловіки …» виступили в Києві 15 і 16 грудня. Також в постановці брав участь чоловік Ксенії Собчак, актор Максим Віторган.

За словами Крутоголова, його запросили за кілька днів до вистави. Для участі в спектаклі чоловік відмовився від милиць, за допомогою яких пересувався після ДТП.

 У свою чергу, Вікторія Булітко і Євген Сморигін, які також є частиною команди «Дизель шоу» 18 грудня з'явилися на сцені в рамках благодійного концерту для дітей з Житомирської області.

Раніше Єгор Крутоголов, який також постраждав в аварії, опублікував нове відео, в якому звернувся до шанувальників шоу. У своєму відеозверненні актор подякував українцям за підтримку, яку вони надають йому і його колегам у цей важкий для них час.