Новини про зірок
Подобається

«Зараз живу в моменті і радію життю»: Регіна Тодоренко вперше прокоментувала народження сина

18/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зараз живу в моменті і радію життю»: Регіна Тодоренко вперше прокоментувала народження сина

Вчора, 17 грудня, відома телеведуча та співачка Регіна Тодоренко вперше, після народження сина, прокоментувала таку важливу у своєму житті подію.

Нагадаємо, що 5-го грудня у засобах масової інформації почали з'являтися новини, що в одному з московських пологових будинків телеведуча Регіна Тодоренко вперше стала мамою, народивши своєму чоловікові Владу Топалову сина. 

Проте, після набуття суспільного резонансу, подружжя ніяк не коментували поповнення у родині. До сьогодні ні Регіна, ні Влад Топалов в своїх фотоблогах навіть словом не обмовлялися про  радісну подію, чим викликали обурення у прихильників та підписників. 

Першим мовчання порушив Влад Топалов, опублікувавши пост, у якому написав:

«Дайте нам спокійно звикнути до графіка, до нового життя. Дайте побути втрьох. В тиші. В радості. У щасті. Не «труїть» мою дружину. Вона вам нічого не винна».

Проте вчора нарешті порушила мовчання й Регіна Тодоренко:

«Хочу сказати «дякую» всім вам за ваші слова підтримки і турботу! Не переживайте, у мене все добре, я жива і здорова, просто зараз живу в моменті і радію життю. Мені вже не терпиться поділитися з вами моментом свого щастя і розповісти про свій неймовірний досвід!» – написала молода мама.
 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребята, хочу сказать спасибо всем вам за ваши слова поддержки и заботу! Не переживайте, у меня все хорошо, я жива и здорова, просто сейчас живу в моменте и радуюсь жизни. Мне уже не терпится поделиться с вами моментом своего счастья и рассказать о своём невероятном опыте! 😘 #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 Фото — @mochkaaai

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)