«І ми щойно закохалися»: Ольга Фреймут показала зворушливе фото з коханим чоловіком

18/12/2018     Автор: Яна Романська
«І ми щойно закохалися»: Ольга Фреймут показала зворушливе фото з коханим чоловіком

Ольга Фреймут  — відома українська телеведуча і мама трьох дітей. Ольга змогла побудувати карколомну кар'єру на телебаченні і також спробувала себе у ролі письменниці. Фреймут випустила дві автобіографічні книги.

Ця блондинка завжди викликає масу емоцій і завжди різних. Хтось її обожнює, а хтось і зовсім ненавидить, проте говорять про неї усі.

Ольга ось уже декілька років щаслива у шлюбі з директором Нового каналу Володимиром Локотко. Спершу Фреймут приховувала свого обранця і нікому його не показувала. Проте тепер постійно ділиться своїм щастям з оточуючими.

Нещодавно разом з чоловіком телеведуча відвідала вечірку журналу L'Officiel. Світлинами з заходу Фреймут поділилась на своїй сторінці у Мережі.

Під фото з вечірки телеведуча опублікувала зворушливий пост.

"Володя і я на грандіозному L'Officiel Red Shoes Dance by Mercedes-Benz . Ми так мало виходимо «на люди». Але після такого вечора нагадалося безтурботне минуле , де я ще не багатодітна мама. І ми щойно закохалися . І навколо стільки друзів …Залишайте час один для одного . Життя минає надто швидко. … До слова, одягнула я ніжну сукенку від Philosophy…".

Шанувальники просто в захваті від своєї улюблениці і її коханого.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Володя і я на грандіозному L'Officiel Red Shoes Dance by Mercedes-Benz . Ми так мало виходимо «на люди». Але після такого вечора нагадалося безтурботне минуле , де я ще не багатодітна мама. І ми щойно закохалися . І навколо стільки друзів …Залишайте час один для одного . Життя минає надто швидко. … До слова, одягнула я ніжну сукенку від Philosophy… #helenmarlen #helenmarlengroup #passage15

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

 

"Гармонiя й баланс: вiри, жiночностi, розуму й грамотностi. 👍, Прекрасна пара! Ви дуже підходите один одному! Щастя вам!🌹♥️, Ви такі гарні, і так схожі між собою щастя вам! !!!".